Little London Girl



Awesome Day ~
Friday, 30 March 2012 | 22:54 | 0 Words
Ngee , mse hari khamis 29.3.2012 skola menengah sungai abong ade buad mesyuarat PIBG 
Kelas 2C 2D 2E 2F 2G cuti , tpi kechiqq dtg smate mate nk jmpe aku :) 
Act aku kne kawal paking kereta , tpi aku jmpe ckgu ckp dkt ckgu aku pening ,
then , lepak ngn dea dkt kelas >< nakal kan aku nie :)
SUMPAH ta ley lpe tarikh 29.3.2012 , tarikh yg paling lame aku date ngn dea ><
dri pkul 8.00 pagi smpai pkul 1 lbeyh , wuhuuu , lame kann ><
dea bnyk buad mke comel dkt situ >< OMG ! cair wokk ble tgok ~
then , dea ade mintk clash mse uhh , dea ckp , kalau da putus , putus aje 
sdeyh kodd ble dea ckp mcm uhh , pas uh dea ckp , hari nie hari last ktea date , last sheila kiss ainol ~
waaaaa ! nak nanges ble dea ckp mcm uhh , act da nanges da pown mse uhh :) 
then , dea ckp , jgn nanges smbil dea lap air mate aku , huu huu , so sweet sayang <3
dea da lap , da kering , kuar lgi , haha ! saje je nk suh dea lap lg 
dea ade amek kertas ngn pen aku , dea nk tulis
'KHAMIS 29.3.2012 BREAK WITH AINOL FITRI BIN ZAIDANI
aku pown rmps la pen , tanak dea tulis mcm mcm lg , 
dea amik balik , dea tulis
'NURSHEILA FARAHIN LOVE + X WITH AINOL FITRI BIN ZAIDANI
HOHO , sdeyh nyett >< pas uhh....ehh da la , malas nk cte bnde yg sdeyh
lps da abes sume duka lara uhh , time for happy happy :)
mse uhh da jdi kawan da , sbb dea mintk putus , 
aliff ckp dkt dea , jom la lwn suare spe paling kuadd
aliff jerit , dea pown jerit , dea da jeritt uhh , aku trus cium dea, HAHA !
jahat ekk , dea tolak tpi aku pluk kuad kuad , then dea just bersabar je 
sbb tkut kene cium , pkul 12.30 uhh aliff balik , tgl la aku dgn dea je,
HAAA ! buad ape uhh , hee , ta buad pape pown >< 
aku balik , tpi sblum balik uhh , dea pgil , dea ckp , meh sini kjup 
aku pgi la dkt dea , then dea cium aku , wohooo ~ so sweet ><
da abes uhh , aku turun la bwh , aku lalu tge bilik guru , 
then tgok atas , kipas ta ttup , igt dea ade lg , pg lalu bawh , tgok dea da nak terjun dri tngkt uhh ,
sbb mem dea ckp tge sume da ttup , aku dtg , mem dea pown bla , 
hee , comel gle dea dkt ats uhh :) aku suh dea terjun nt aku smbut , ehhh , degil budak nie 
dea ckp , tade mkne nye , aku nie berat , 
pas uhh , dea diri , dea ltk tgn dkt pinggang >< wohoo , like superman :)
aku ckp , fikir superman la uhh , dea snyum je :)
ble ckgu nk dtg , dea trus terjun , ksian dea , tgn terhentak dkt tanah , 
sakit sayang ? alolo , lepak dkt kawasan anti dadah uhh , wohoo , like boyf girlf , 
mem dea dtg , ckp sheila , bapak kau da smpai ><
sblum balik dea salam and kiss aku , wuhuu , terkejut nyahhh :)
anyway , really miss that moment >< 
KAU JANGA PERNAH CUBA UNTUK RAMPAS DEA DARI AKU PAHAM !






SAYANG BBY OMEYYY <3 

Think Your Title Self . . .
Saturday, 25 February 2012 | 04:22 | 0 Words
Aduii , sbnrnye ta tau nk post ape nih , SHEILA yang suh post hee ,
nk cite ape nie ? any idea ? hurmm . . . . haaa ! meyh aku cite sikit kt kowank , 

budak atas ckp , SHEILA da berubah , auww auww , dea mmg da berubah
nk tau ape yg berubah :) hurmm . . . ape haaah ? ntah laa hee XP
mybe perangai dea , dulu aku mmg da tau yg dea PLAYGIRL >< but now
huu SETIA bebb ! suke ta suke ta ? suke suke , sepak kang~
SHEILA SHEILA , nak curi HATI awak BOLE ? hee , ape ? ta bole ?
bole ke ta bole ke , kitea da dapat daa XP start first time ktea jmpe SUPERMAN

awak nie da curi HATI awak ! aduii , tade idea lg la nk type , hurmm ,
mybe smpai sini , TATATITITUTU 0_0






NURSHANR NURSHEILA FARAHIN BINTI MOHAMMAD ZAILAN ILOVEYOU <3
CHIQQ !
Wednesday, 8 February 2012 | 18:31 | 0 Words
sayang , mne yang best ? cameron or pinang ? gmba kt ats uhh kt pinang ,
 yang nie dkt cameron ,
and tmpt cameron mcm nie 
pinang pulak mcm nie :)
ainol rse cameron lgi bgus kodd , t'pulang kt sheila la nk pilih yg mne oke sayang ?
SMURFS !
| 18:08 | 0 Words
heyyy , kte jdi budak budak buat smntare yee ,
pena tgok cite
THE SMURFS ? hah !? ta pena ? pegi tgok skrng , haha !
comel kann smurfs uhh , wane bilu laa , lau aku tgok btul btul kan cite nye mcm
yang aku tga hadapi skrng nie woo :) nmpk gmba kt ats uhh ? mcm aku dgn SHEILA kann ,
comel ? mmg laa ! aku dgn dea da mkn ciyes da , huu , sweet bukann ? 
dea jdi kan aku SUPERMAN mse 14/11/2011 , aku jdi kan dea ULTRAWOMEN , ehh ehh , bkn ULTRAWOMEN but SUPERWOMEN pde mse yg sama dea jdikan aku superman , HAHA ! pening kann ? anyway nmpk gmba tepi uhh ? mcm aku ngn dea kann , kan kan kann !



LOVE YOU SAYANG !
kau ibarat bintang dan bulan :)
| 17:53 | 0 Words
heyyoo , hurmm , ehemm ehemmm , pakwe NURSHEILA nk ckp nie , diam nye sume
chiqq chiqq , chiqq nk tau ta mcm mne abgchikk ilang kan rindu abg kt chiqq , 

hurm , bile abgchikk rindu kt chhiqq , abg msti tgok bintang , sbb chiqq da mcm bintang yg slalu ad ta kira waktu siang , bila bintang tade , abgchikk msti cari bulan , sbb kt bulan ad muke chiqq yg comel tuhh , whaha
 tpi klau ujan , dua dua tade , bila dua dua da tade , abgchikk akan call chiqq laa , HAHA ! 
chiqq chiqq , chiqq sayang abgchikk kann ? kan kan kann , eleyhhh , sayang letew ,
abgchik ta sayang chiqq pown :P abgchikk CINTA chiqq je , HAHA

aduii , lpe ayat la pulak , hee , k now da tade pape nk tulis lg , bubye :P




To My Teddy Bear : AINOL FITRI akan selalu CINTA NURSHARN NURSHEILA FARAHIN <3
Destination :'(
Sunday, 5 February 2012 | 20:48 | 0 Words
Nie hah tempat yg dulu aku ngan chiq rncg nak pergi bersama , tapi takjadi sebab ** adelah rahsia :) LONDON :) OMG ! bestkan lau pergi london dengan orang yang tercinta , CONFIRM sweet ;0 takpe-2 aku harap aku dapat bawak chiq pergi ke PARIS suatu hari nanti , INSYALLAH , :)
My Destination with Kechiq :)
| 20:43 | 0 Words


Hi , hah nie hah my destination with kechiq , kechiq cakap dea nak sangat pergi siniee , dlu kite org rncg nak pergi satu tmpt nie L***** , tapi tak jadi , korang nak tau kat mne ? nty aku post :) hewhew , aku harap aku dapat bawak kechiq pergi sini suatu hari nanti , :)

anyway nie blog chiq  ::
http://www.inginkeparisbersamatersayang.blogspot.com/ (Kechiq)

-Past-